Beyazgül Özel Nev Hospital Hastanesini ziyaret etti;

Beyazgül Özel Nev Hospital Hastanesini ziyaret etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Özel Nev Hospital Hastanesini ziyaret etti....

ŞANLIURFA -Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa’da bir süre önce hizmete giren ve sağlık sektörüne kalite getiren Özel Nev Hospital Hastanesini ziyaret etti.

Burada tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini sunan Beyazgül, Özel Nev Hospital Hastanesi İcra Kurulu Üyeleri Hüseyin Ekinci ve Suat Baytak ile Genel Koordinatör Opr. Dr. Orhan'dan hastane ile ilgili bilgi aldı.

Beyazgül, “Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunduk. En kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Burada hastane personelimizle de sohbet ettik. Büyükşehir belediyemizin çevrede yaptığı yol çalışmalarında da incelemelerde bulunduk” dedi.

Özel Nev Hospital Hastanesi İcra Kurulu Üyesi Hüseyin Ekinci ise açıklamasında, “Özel Nev Hospital Hastanesi olarak çalışmalarımızla ilgili Başkanımıza bilgiler verdik. Şanlıurfa’da en kaliteli sağlık hizmetini sunmak ana hedefimizdir. Kadromuza her geçen gün alanında uzman doktorlarımızı ve sağlık çalışanlarımıza yer veriyoruz” ifadesini kullandı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum