Şanlıurfaspor’un forveti yine gol kralı;

Şanlıurfaspor’un forveti yine gol kralı

TFF 2. Lig Beyaz Grupta geçen sezonun gol kralı olan Şanlıurfaspor’un forveti Sinan Kurumuş, bu yıl da sezonu gol kralı olarak tamamladı....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta sezon ortasında Tarsus İdman Yurdun’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan Sinan Kurmuş, grupta gol kralı oldu. Şanlıurfaspor’un ileri uç oyuncusu Kurumuş, eski takımında 16 maçta 6 gol kaydederken, Şanlıurfaspor formasıyla çıktığı 17 maçta 10 defa filleri havalandırdı. Sinan Kurumuş toplam 26 golle grubun gol kralı oldu. Kurumuş geçen sezon 27 golle gol kralı unvanını elde etmişti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Sinan Kurumuş, şunları ifade etti:

"İyisiyle kötüsüyle bir sezonun daha sonuna geldik. Çok üzüldüğüm ve çok sevindiğim karışık duygu geçişleri yaşadığım bir sene oldu. Bir sene içerisinde iki farklı kulüpte forma giydim. Ve başarılı olmak için elimden gelenin en fazlasını yapma gayretinde bulundum. Bu sene de Beyaz Grubun ‘Gol Kralı’ unvanını aldığım için çok mutluyum. Ve yine bunu en az Play-Off ile pekiştirememenin üzüntüsünü yaşıyorum.

Bu sene şampiyonluk yaşamak gerçekten çok istiyordum ya da en azından Play-Off oynayan bir oyuncu olacağımı düşünüyordum. Geçen sene herkese gerçek Sinan Kurumuş’u göstermiş ve bundan son derece mutluluk duymuştum. İnsanlar bir şeyi ilk defa başardığınızda buna tesadüf gözüyle bakabilirler ve yeniden bir daha böyle bir şeyi başaramayabilir derler, bunu üst üste 2 sene başarmak benim için ayrı bir zevk, mutluluk ve hazdı. Bunu kendime iyi bakarak ve tekrardan ‘yapabilirim bunu bir daha başarabilirim’ düşüncesiyle gerçekleştirdim. Başarmanın en temel kuralı bir şeyi başaracağına inanmaktır arkadaşlar, inanç olduğu zaman, başarıda kendiliğinden gelir. İyi bir kafaya sahip olmak da bazen yetmeyebilir, mesele onu kullanmaktır”.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum