Ekinci, oda başkanlarına başarı diledi;

Ekinci, oda başkanlarına başarı diledi

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçede yeniden güven tazeleyen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu....

VİRANŞEHİR -Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, belediye meclis üyeleri ile birlikte olağan genel kurullarını tamamlayan Viranşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Sert, Viranşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Halit Karatepe ile Viranşehir Giyim ve Deri Eşyalar Odası Başkanı Mahmut Yılmaz ve yönetim kurullarını ziyaret etti.

Ziyarette, oda başkanları ve üyelerinin taleplerini dinleyen Ekinci, oda başkanlarını tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Ekinci, her geçen büyüyen ve gelişen Viranşehir’i tüm dinamikleriyle birlikte geleceğe hazırladıklarını belirterek, “Esnaflarımız da bizim için çok değerlidir. Viranşehir’imize katma değer sağlayacak, esnafımızın da işlerini arttıracak çalışmaların içinde olmaya devam edeceğiz. Bu noktada bir süre önce düzenlenen genel kurullarda, yeni seçilen oda başkanlarımızı ve kıymetli yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Oda başkanları da Ekinci’nin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BİHA



 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum