Urfa’da Kur'an Kursu çocukları için iftar programı;

Urfa’da Kur'an Kursu çocukları için iftar programı

Karaköprü’de düzenlenen İftar programında sergilenen Karagöz-Hacivat ve Meddah gösterileri çocuklara keyifli anlar yaşattı....

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Müftülüğü'ne bağlı Esentepe Hz. Sümeyye 4-6 yaş Kur'an Kursu "Çocuk İftarı" programı düzenledi.

Kursun yöneticisi Necla Usanmaz tarafından organize edilen iftar programına; Karaköprü ilçe Müftüsü Mehmet Koç, kursun bağlı bulunduğu Hacı Mehmet Demircioğlu Camii İmam Hatibi Ahmet Sabuncu, kurs öğretici ve personelleriyle birlikte 100 öğrenci katıldı.

İftarda mangal, akide şekeri, pamuklu şeker ve halka tatlı, ustaları tarafından alanda yapılarak misafirlere ikram edildi.

Organizasyonda, Karagöz-Hacivat ve Meddah gösterileriyle de çocuklar doyasıya eğlendi.

 

“ETKİNLİĞİMİZ AMACINA ULAŞTI”

Program sonunda amaçlarının çocukların Ramazan ayında manevi değerlere bağlı kalarak, keyifli ve verimli bir akşam geçirmelerini sağlamak olduğunu belirten Kurs Yöneticisi Necla Usanmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Öncelikle programımıza verdiği destekleri ve katılım sağladığı için, ilçe Müftümüz Mehmet Koç Hoca'mıza çok teşekkür ediyorum. Bu iftarı düzenlemek istememizdeki amacımız, çocuklarımızın Ramazan ayında manevi değerlerimize bağlı kalarak, keyifli ve verimli bir akşam geçirmelerini sağlamaktı. Gece sonunda çocukların yüzündeki mutluluk ifadesi ve velilerimizin takdiri bize etkinliğimizin amacına ulaştığını gösterdi. Ayrıca bu etkinlikte özveriyle çalışan mesai arkadaşlarım olan kurs öğreticileri ve personellerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum