Urfa'dan da binlerce öğrencinin katıldığı MSÜ sınavı başladı;

Urfa'dan da binlerce öğrencinin katıldığı MSÜ sınavı başladı

Türkiye’nin milli savunma kadrolarında yer almak isteyen öğrenciler MSÜ sınavında ter döküyor. Sınava Şanlıurfa’dan da binlerce öğrenci katıldı....

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı saat 10.15’te başladı. 1 saat 60 dakika sürecek sınava Şanlıurfa’dan da binlerce öğrenci katıldı.

MSÜ sınav sonuçları 14 Nisan'da açıklanacak. 

Milli Savunma Üniversitesi, 31 Temmuz 2016 tarihinde Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak kurulan askeri yükseköğretim kurumu.

Üniversite bünyesinde Ankara’da Kara Harp Okulu, Tuzla’da Deniz Harp Okulu, Yeşilköy’de Hava Harp Okulu, Balıkesir’de Kara Astsubay Meslek Yüksekokulu, Yalova’da Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu, İzmir’de Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu, Ankara’da Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu, Kara, Hava ve Deniz Harp Enstitüleri, Atatürk Stratejik Araştırmalar Enstitüsü, Müşterek Harp Enstitüsü, Fatih Harp Tarihi Araştırmaları Enstitüsü, Alparslan Savunma Birimleri Enstitüsü, Barbaros Deniz Bilimleri ve Mühendisliği Enstitüsü, Hezarfen Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsü ve Milli Savunma ve Güvenlik Enstitüsü yer alıyor.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum