Şampiyonaya Şanlıurfalı sporcular damga vurdu;

Şampiyonaya Şanlıurfalı sporcular damga vurdu

2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Şanlıurfalı sporcular büyük başarı elde ederek madalyalarla dönüyor....

ŞANLIURFA -Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonunca geçen yıl ekim ayında vefat eden antrenör Şener Arslan anısına düzenlenen "2022 Şener Arslan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası" Eskişehir'de gerçekleşti.

Porsuk Spor Salonu`ndaki şampiyona için 15 yaş altı yıldızlar, 18 yaş altı gençler, 21 yaş altı gençler, büyükler ve master kategorilerinde farklı kentlerden bin 500 sporcu kayıt yaptırdı.

Şampiyonada, Viranşehir Belediyespor Kulübü güreşçilerinden 70 Kg’da Evindar Daban Türkiye 1.’si, 60 Kg’da Hakkı Kaplan Türkiye 3.’sü, 55 Kg’da Zelal Sarioğlu Türkiye 5.’si ve aynı kiloda Önder Genç ise Türkiye 6.’sı oldu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Bilek Güreşçisi Abdulsamet Ocakoğlu da21 yaş altı 75 Kg’da büyük başarı elde ederek Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

23-25 Mart tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada altın madalya kazanan sporcuların, performansı ve geçmiş yıllardaki başarısına göre Milli Takım kadrosuna dahil edileceği bildirildi.

Elde ettikleri Türkiye derecesiyle şampiyonaya damga vuran sporcuları ve antrenörleri kutlayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, sporcularının göğüsleri kabartan bir başarıya imza attıklarını belirterek, Viranşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında ve en büyük destekçileri olmaya devam edeceklerini kaydetti.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum