Yavruyken bulup beslediği ‘Reis’ aileden biri oldu;

Yavruyken bulup beslediği ‘Reis’ aileden biri oldu

Viranşehir’de kara yolları çalışanı Adnan Çağran’ın üç yıl önce yavruyken yol kenarında bulup büyüttüğü adını reis koyduğu yırtıcı bir kuş olan şahin aileden biri oldu....

Şanlıurfa’da kara yollarında çalışan Adnan Çağran, üç yıl önce yol kenarında yavru bir şahin buldu. Çağran, yavru şahini Viranşehir’e götürerek doğada beslemeye başladı. Çağran’in ‘Reis’ ismini verdiği şahin, o günden sonra aileden bir daha kopmadı. Doğayla iç içe bir ortamda beslenen şahin, artık ailenden biri haline gelmiş durumda.

Adnan Çağran, “Bizi bırakmıyor, acıktığı zaman gelip beslenip geri gidiyor. Başımızda geziyor sürekli. İsmini de Reis koyduk” dedi.

‘Reis’ adını verdikleri şahini aileden birisi olarak gördüklerini anlatan Çağran, ''Üç yıl önce yavruyken yol kenarında bulduğumuz ve o günden bu yana sahip çıktığımız şahin, bize o kadar alıştı ki artık aileden biri oldu. Bizi bırakmıyor, acıktığı zaman gelip beslenip geri gidiyor. Başımızda ve sırtımızda gezmeyi çok seviyor. Biz de onu baş tacı yapıp, sırtımızda taşıyarak hoşça vakit geçiriyoruz" dedi.

Adnan Çağran'ın şahinin sırtında ve başında gezdiği anlara ilişkin olarak cep telefonuyla çektiği videoları ise sosyal medyada beğeni topluyor.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum