Şanlıurfa'da prestij caddeleri ışıl ışıl;

Şanlıurfa'da prestij caddeleri ışıl ışıl

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki prestij caddeleri ve orta refüjleri dekoratif olarak aydınlatarak güzel bir görünüme kavuşturuyor....

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ve ilçelerde cadde ve sokakların aydınlatılması çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından değişim, dönüşüm ve yineleme çalışmaları kapsamında şehrin dört bir yanında ve ilçelerde cadde, sokak ve orta refüjleri ışıklandırıyor. Aydınlatma yapılan cadde ve sokaklar daha güvenli ve güzel görünüme kavuştu. Cadde ve sokaklarda aydınlatma çalışmalarının yanı sıra bazı ana caddelerde LED’li ışıklandırma çalışmaları da yapıldı. O yerlerden biri de Necmettin Cevheri Bulvarı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de sosyal medya hebasından Necmettin Cevheri Bulvarı’nın görüntüsünü paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Son zamanlarda Necmettin Cevheri Bulvarı'nı hiç kullandınız mı? Cadde boyunca hem yürüyüş yolları hem de orta refüj artık ışıl ışıl.”

Büyükşehir Belediyesi, ihale kapsamında 10 ilçede 19 km uzunluğundaki prestij caddelerin dekoratif olarak aydınlatılarak açığa çıkarıldığını kaydetti.

AT IŞIKLANDIRILMASI KALDIRILDI

Öte yandan kent merkezinde Şehitlik Kavşağı’nda bulunan at ışıklandırılmasının ise kaldırıldığı öğrenildi. Belediyeden edinilen bilgiye göre, at heykeli, proje kapsamında kenti temsil eden öğeler kullanılacağı için söküldü. Sosyal medyada bazı vatandaşlar at heykeline tepki göstermişti.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum