Çakmak, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı;

Çakmak, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

Çakmak: Büyüklerimizin hayır dualarını alalım Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Böylesine feyizli ve bereketli gecelerde büyüklerimizin hayır dualarını alıp çevremizle insani ilişkilerimizi biraz daha ...

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çakmak, Berat Kandili’nin her insan için hesaplaşma dönemi olduğunu belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 "Her yıl hesaplaşma dönemi olan bu rahmet gecesinde, yaratılma amacımızın farkına vararak hayatımıza yeniden düzen verme fırsatı buluyoruz. Berat gecesinin mutlak sahibi Yüce Rabbimizdir ancak unutmamamız gereken en önemli husus ise insanın kurtuluşu kısmen kendi elindedir. Bizleri bu mağfiret gecesine eriştiren Allah’a şükürler olsun. Gelmesiyle pek çok güzelliğin yaşandığı rahmet, mağfiret ve arınma gecesinin tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim.

Böylesine feyizli ve bereketli gecelerde büyüklerimizin hayır dualarını alıp çevremizle insani ilişkilerimizi biraz daha güçlendirelim. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nin tüm İslam aleminin ve ülkemizin, birlik ve beraberliğine vesile olmasını diliyorum. Tüm hemşerilerimin Berat Kandili mübarek olsun".

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum