Karaköprü’ye yeni yollar açılıyor;

Karaköprü’ye yeni yollar açılıyor

Karaköprü Belediyesi ekipleri Doğukent, Seyrantepe ve Mehmetçik mahallelerine yeni yollar açıyor....

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçede alt yapı yenileme ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

Doğukent, Seyrantepe ve Mehmetçik mahallelerinde açılan yollarda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı çalışmaları gerçekleştirilerek yeni yollar vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yapılan çalışmalarla ilçede yol sıkıntısını önemli derecede giderdiklerine dikkati çekerek, deforme olmuş yollarda da onarım ve yenileme çalışması yaptıklarını etti. Baydilli, şunları ifade etti:

“Fen işleri ekiplerimiz yaz-kış demeden her koşulda gerçekten özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle sürekli konutlaşma olan mahallelerimizde yol ihtiyacı her zaman doğuyor ve biz de bu talepleri karşılamak adına uğraşıyoruz. Yeni açtığımız yollarda alt yapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı işinden sonra yeni ve temiz yolları hizmete sunuyoruz. Biz her şartta, her yerde ilçemizin gelişimi ve güzelleşmesi adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha güzel bir Karaköprü’yü ilçemize sunmak için tüm personelimizle hizmete devam edeceğiz”.

HABER MERKEZİ

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum