Urfalı ekonomist Demirtaş, Çiller'i eleştirdi;

Urfalı ekonomist Demirtaş, Çiller'i eleştirdi

Urfalı ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, siyasete döneceği konuşulan Tansu Çiller'e sosyal medya hesabından sert sözlerle yüklendi....

Babası Urfalı olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, aktif siyasete dönmesi gündemde olan eski Başbakan Tansu Çiller'i eleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Demirtaş, "Türkiye’ye gelmiş geçmiş EN KÖTÜ yönetici listesinde ilk 3’ü kesin girer" ifadelerini kullandı. Demirtaş, "1990’lardaki gençlerin geleceği yandı o dönemde. %1 zor alır" diyerek, Tansu Çiller'in parti kurması halinde alabileceği oy oranını tahmin etti. 


"YORUMUMU KİŞİSEL ALGILAMAYIN"

Değerlendirmesinin kişisel anlaşılmamasını ifade eden Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Tansu hanım yorumumu kişisel algılamayın. Bu benim şahsi fikrim. Sizin döneminizde ülkenin her türlü ekonomik göstergesi çakıldı. Yorumumun SAĞ veya SOL ile alakalı olmadığını da kanıtlayayım. Yine Tansu Çiller gibi sağ kanattan gelen rahmetli ADNAN KAHVECİ ise Tansu Çiller’den fersah fersah ötede ve üstün bir yönetici idi. Tansu hanım lütfen evinizde oturun Türkiye’nin sizin gibi eskilere değil, yeniye ve vizyona ihtiyacı var" ifadelerini kullandı.

BİHA 

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum