Şanlıurfa'da yüzlerce market denetlendi;

Şanlıurfa'da yüzlerce market denetlendi

Şanlıurfa’da zabıta ekipleri ve Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı birimler merkez ve ilçelerde olmak üzere toplam 228 markette stokçuluk ve fiyat denetimi yaptı....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da ilgili birimlerin temel ihtiyaç maddelerinin stoklanması, fahiş fiyat uygulanması ve kasa-raf fiyat farklılığı denetimleri gerçekleştirildi.

Kent genelinde vatandaşın mağdur olmaması ve haksız kazancın önüne geçmek için denetimleri sıkılaştıran belediyelerin zabıta ekipleriyle Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkezde 56, Viranşehir’de 80, Siverek’te 22, Hilvan’da 17, Ceylanpınar’da 5, Halfeti’de 14, Bozova’da 5, Suruç’ta 17, Harran’da 3, Birecik'te 9 olmak üzere toplamda 228 marketi denetledi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, yapılan denetimlerle ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulundu. Erin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Kurumlarımız işbirliğinde oluşturulan ekipler tarafından bugüne kadar; merkezde 56, Viranşehir’de 80, Siverek’te 22, Hilvan’da 17, Ceylanpınar’da 5, Halfeti’de 14, Bozova’da 5, Suruç’ta 17, Harran’da 3, Birecik'te 9 markette stokçuluk ve fiyat denetimi yapılmıştır. Denetim ekiplerimizin sayısını her geçen gün arttırarak, kontrollerimize aralıksız bir şekilde devam ediyoruz.”

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum