Müge Anlı'da Urfalı gelin hakkında şok iddia;

Müge Anlı'da Urfalı gelin hakkında şok iddia

Şanlıurfa’dan evlendiği Fatma Akbulut’un, öz annesini kendi babası ile evlenmesi için kaçırdığını iddia eden Ahmet Akbulut, “Eşim, annemi kaçırıp kendi babasıyla evlendirdi” dedi....

Müge Anlı ile ‘Tatlı Sert’ programına katılan Ahmet Akbulut, Şanlıurfa’dan evlendiği Fatma Akbulut’un, öz annesini kendi babası ile evlenmesi için kaçırdığını iddia ederek olayın çözülmesini istedi. Senaristlerin bile bu kadarını yazamayacağı olaydaki sarmal, sosyal medyada gündem oldu.

Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasında ikamet eden 63 yaşında ki Ayşe Akbulut’tan haber alamayan aile, Müge Anlı’ya müracaat etti. Programa katılan Ahmet Akbulut, annesinin ortadan kaybolmasında Urfalı eşi Fatma Akbulut’u suçladı. Ahmet Akbulut, annesinin, eşi Fatma Akbulut tarafından kendi babasıyla evlenmesi için kaçırıldığını ileri sürdü. İddialar üzerine telefonla programa bağlanan Fatma Akbulut, kayınvalidesinin kendi rızası ile Urfa’da yaşayan babası İbrahim Halil Aksoy’a geldiğini söyledi.

Ahmet Akbulut, 2 yıl önce tanıştığı eşi Fatma Akbulut ile dini nikahlı birliktelik yaşıyor. Birlikteliklerinin henüz 20. gününde eşinin aslında amcasının oğlu ile evlendiğini öğrenen Akbulut şaşırıyor. 1 yıl sonra boşanan eşiyle resmi nikah kıyıyor. İşte ne oluyorsa bundan sonra oluyor.

Yaklaşık 2 ay önce Fatma Akbulut, kayınvalidesiyle beraber taziye için Şanlıurfa'ya gitti. Fakat birkaç hafta sonra Fatma Akbulut, tek başına kocasının yanına döndü. Annesinin nerede olduğunu soran Ahmet Akbulut, “Babamla anlaştılar, evlenecekler” cevabıyla şoka uğradı.

Kavga ettiği eşini evden atan Ahmet Akbulut, daha sonra olayın jandarmaya intikal etmesiyle eşini eve geri alıyor.

Annesini maaşından dolayı kaçırdıklarını iddia eden Ahmet Akbulut, annesini kurtarmak ve eşinden boşanmak istiyor.

Sarmaldaki kilit isim Fatma Akbulut yayına bağlanarak eşinin iddialarını yalanladı. Fatma Akbulut, “Ahmet yalan söylüyor. Kayınvalidem ve babam, taziye sırasında ellerini yıkarlarken karşılaşmış ve sohbet etmişler. Bu sohbetten sonra evlenmek istediklerini söylediler. Ahmet bunu biliyordu, karşı çıktı” dedi.

Sarpa saran olayın nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum