İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un gelişine tepki;

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un gelişine tepki

Din-Bir-Der Şanlıurfa Şube Başkanı Hacı Kurt, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’un Türkiye’ye yapacağı iki günlük resmi ziyaretin iptal edilmesini istedi....

ŞANLIURFA - Din Görevlileri Birliği Derneği (Din-Bir-Der) Şanlıurfa Şube Başkanı Hacı Kurt, İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog’un yarın başlayacak iki günlük Türkiye ziyaretine tepki gösterdi.

Hacı Kurt, halkı Müslüman olan bazı ülkelerin idarecilerinin İsrail’le normalleşme yoluna girip dostluk köprüleri inşa ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Maalesef sözüm ona bu dostluk kervanına ülkemizin idarecileri de katıldı. İdarecilerimizin yapmış olduğu davetle 9 ve 10 Mart tarihlerinde çocuk katili Terör Devleti İsrail’in elebaşı Yitzak Herzog’un ülkemize yapacağı bir ziyaret söz konusudur. Daha önce Cumhurbaşkanımızın da Davos’ta ‘one minute’ çıkışını yaparak, ‘siz çocuk öldürmeyi çok iyi bilirsiniz’ ifadesiyle bebek katili olduğunu tescil ettiği, İsrail Terör Devleti’nin eski elebaşı Simon Peres’e TBMM’de verilen konuşma imkanı, içimizde kanayan bir yara olarak hala tazeliğini korurken, şimdi ellerinde masum insanların kanı bulunan birisinin ülkemize gelmesini kabul etmemizin kesinlikle imkanı yoktur.”

Hacı Kurt, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un ziyaretinin derhal iptal edilmesini istedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum