Urfalı kadın girişimciye başarı ödülü;

Urfalı kadın girişimciye başarı ödülü

Göbeklitepe Girişimci Kadınlar İşletme Kooperatifler Başkanı Emine Çakmak, Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması’nda ‘Kadın Kooperatifi Kategorisi’nde Türkiye 3’üncüsü oldu....

ŞANLIURFA - Göbeklitepe Girişimci Kadınlar İşletme Kooperatifler Başkanı Emine Çakmak, Halkbank tarafından düzenlenen Üreten Kadınlar Yarışması’nda ‘Kadın Kooperatifi Kategorisi’nde Türkiye 3’üncüsü ödülüne layık görüldü.

Çakmak ödülünü İstanbul’da, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de katıldığı törenle aldı.

Üreten Kadınlar Yarışması’nda ‘Kadın Kooperatifi Kategorisi’nde ödüle layık görülen Emine Çakmak, şunları söyledi:

“Yarışma İstanbul’da gerçekleşti. Her bir kategoride bir hikaye anlatıldı. Biz de sıfır sermaye ile başladığımız kooperatifimizin hikayesini anlattık. Bize ilham olan konuları, aile bütünlüğünde dezavantajlı kadınlar ile yola çıktığımızı anlattık. Dezavantajlı kadınların çalışması ve topluma kazandırılması adına ne yapabiliriz düşüncesiyle hikayemiz başladı. Hikayemiz Türkiye geneli çok büyük bir dereceye layık görüldü. Biz tüm üretken kadınları başarılı buluyoruz. Bu ödülle de Şanlıurfa’daki üretken kadınların sesini Türkiye’ye duyurmuş olduk. Bunun için çok mutluyuz. İnşallah daha güzel başarılara imza atacağız”.

BİHA

 


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum