Celalettin Güvenç Urfa’da temaslarda bulundu;

Celalettin Güvenç Urfa’da temaslarda bulundu

Şanlıurfa bir dönem valilik ve büyükşehir belediye başkanlığı yapan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’da bir dizi temaslarda bulundu....

2011-2013 yılları arasında Şanlıurfa Valisi olarak görev yapan, ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, geldiği Urfa’da bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Güvenç, babası vefat eden iş insanı Faruk Akbaş’a taziyelerini iletti. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığını ziyaretinin ardından Güvenç, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile bir araya geldi.

Güvenç, “Şanlıurfa İl Başkanlığımızı ziyaret ederek yönetim kurulu üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla hemhal olduk. Sayın Abdurrahman Kırıkçı ve yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum...” ifadesini kullandı.

Güvenç temasları kapsamında eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’ı da ziyaret etti.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum