Siverek Belediyesi’nde 8 Mart’ta kadınlar izinli;

Siverek Belediyesi’nde 8 Mart’ta kadınlar izinli

Siverek Belediye Başkan Ayşe Çakmak, belediyede çalışan kadınların 8 Mart’ta idari izinli sayılacağını söyledi....

SİVEREK- Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla meclis toplantı salonunda Siverek Belediyesi’nde çalışan kadınlarla bir araya geldi.

Siverek Belediyesi tarihinde ilk defa bir kadının, belediye başkanı koltuğunda olduğunu hatırlatan Başkan Çakmak, kadınların, kadın bir idareci ile çalışmaktan mutluluk duyacağı bir durum olduğunu söyledi.

Çakmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hepinizin malumu olduğu üzere program yoğunluğundan dolayı fazla zaman ayıramasam da sizlerle vakit buldukça bir araya gelmeye çalışıyorum. Biz kadınlar gerek sosyal gerek çalışma hayatında sayımız ne kadar fazla olursa ve ne kadar başarılı olursak bizden sonraki nesillere de örnek oluruz. Şunu kesinlikle unutmamamız gerekiyor ki biz kadınlar başarılı oldukça toplum başarılı olur. Bu vesileyle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, başarılar diliyorum.”

Hizmet binasındaki toplantının ardından kadın kültür merkezlerini de ziyaret eden Çakmak, burada bir araya geldiği kadınlara karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum