Şanlıurfalı başkandan bürokrat kıyımına tepki!;

Şanlıurfalı başkandan bürokrat kıyımına tepki!

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Şanlıurfalı Rıdvan Söylemez, Urfalı bürokratların Ankara'da görevden alınmalarına sert tepki gösterdi....

ŞANLIURFA -Çevre ve Orman Derneği Genel Başkanı Şanlıurfalı Rıdvan Söylemez, Urfalı bürokratların Ankara'da görevden alınmalarına sert tepki gösterdi. Söylemez Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, yapılan bürokrat kıyımına dur denilmesini talep etti.

 

“ŞANLIURFALILAR OLARAK DUR DEMENİZİ BEKLİYORUZ”

 Şanlıurfa’nın ve Urfalıların sahipsiz olmadığını vurgulayan Söylemez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Cumhurbaşkanım, her seçim ülkenin geleceği için hükümetimize beklenen tüm desteklerin üzerinde bir oy ile şansınızı destekleyen Şanlıurfalı hemşerilerimizi temsil eden bürokratlarımıza Ankara'da yapılan operasyonlara şahsınızın müdahale etmesi artık kaçınılmaz olmuştur. Yaşanan bürokrat kıyımı şahsınıza dair yapılan en büyük ihanettir. Şanlıurfalı hemşerilerimizin şahsınıza olan desteği kırmaya yönelik yapılan bu operasyonlara Şanlıurfalılar olarak dur demenizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum