Hemşirelerden aşı çağrısı;

Hemşirelerden aşı çağrısı

Koronavirüsle mücadele kapsamında aşılama çalışması Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nün belirlediği tüm alanlarda devam ediyor....

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasında ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi aşı noktalarında Kovid-19 aşısının vatandaşlarımıza uygulanma süreci sürüyor.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binası Kovid-19 poliklinik sorumlusu hemşire Zeynep Başoğlu yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Biz hastanelerimizin polikliniklerine başvuran hastalarımıza vatandaşlarımıza eksik aşıları ve hatırlatma dozları olup olmadıklarını mobil aşı ekiplerimiz ile tek tek sistem üzerinden sorgulama yaparak, olmak isteyen vatandaşlarımızı hemen anında yerinde aşı uygulaması yapıyoruz. Bayan vatandaşlarımıza da aşı noktalarında bulunan aşı polikliniklerinde yardımcı oluyoruz. Şanlıurfa’daki eksik ve hatırlatma dozları olan bütün vatandaşlarımızı hastanelerimizin ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün aşı noktalarına bekliyoruz.”

Balıklıgöl Devlet Hastanesi poliklinik sorumlu hemşiresi Songül Yıldırım Çulcu da “ Hastanemizde poliklinik girişinde mesai bitimine kadar, hastanemiz aşı merkezinde ise gece saat 00.00 kadar aşı çalışmamız devam etmektedir. Eksik ve hatırlatma dozları olan bütün vatandaşlarımızı hastanelerimizin ve İl Sağlık Müdürlüğümüzün kurmuş olduğu aşı platformlarına bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum