Şanlıurfa Tarım Fuarını 72 bin kişi ziyaret etti;

Şanlıurfa Tarım Fuarını 72 bin kişi ziyaret etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapılarını ziyaretçilerine kapattı. 88 firmanın katıldığı fuara 72 bin 191 kişi ziyaret etti....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da düzenlenen 9. Şanlıurfa  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda 5 günde 72 bin 191 kişiyi ağırlandı.

Son teknoloji tarımsal araçların sergilendiği 9. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nı, ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, firma yetkilileri ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Grup Başkanvekili Faruk Bayuk ve Meclis Başkanvekili Ahmet Kaytan, 88 firma ve 200’e yakın markanın tanıtıldığı fuarı gezdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bir yandan tarım fuarımız, bir yandan gıda fuarımız ikisi birlikte halkımızın büyük bir teveccühüne mazhar oldu. Gerçekten birçok yeniliklere şahit olduk. Gıda fuarımızı gezdiğimizde orada da ilgi ve rekabetin çok fazla olduğunu gördük. Şanlıurfa fuarlar şehri olacak.” ifadelerini kullandı.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum