Şanlıurfalıları sevindirecek çıkış Bahçeli'den geldi;

Şanlıurfalıları sevindirecek çıkış Bahçeli'den geldi

Elektrik dağıtımında tüketici şikayetlerinin en fazla olduğu illerden biri olan Şanlıurfa'yı sevindirecek öneri MHP Lideri Devlet Bahçeli'den geldi....

ANKARA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu.

Gündemi değerlendiren MHP Lideri Bahçeli, elektrik dağıtımı için en çok şikayet yaşandığı ve çok sayıda mağdurun bulunduğu Şanlıurfa'yı ilgilendiren bir açıklama yaptı. 

"ELEKTRİĞİ DEVLET DAĞITSIN, TEDAŞ DENETİM YAPSIN"

Faturalardaki fahiş artışa değinen MHP Lideri Bahçeli "Bilhassa elektrik ve doğal gaz fiyatlarındaki yıkıcı artışların önüne geçmeliyiz. Hükümetin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Üzerimize düşen desteği sonuna kadar vereceğiz. Son günlerde elektrik faturalarındaki artışlar vatandaşlarımızı bilindiği üzere çok rahatsız etmiştir.

Elektriği satan dağıtım şirketleri olmayıp görevli tedarik şirketleridir. Görevli tedarik şirketlerinin tarifeleri de EPDK tarafından belirlenmektedir. Elektrik şirketlerinin zam yapması mümkün değildir. Arıza bakım ve onarım işlerini yapmak, bağlantı taleplerini karşılamak, sistem kullanıcılarına ayrım gözetmeksizin bağlantı hizmetlerini sunmaktır.

TEDAŞ'a denetim yetkisi tekraren geri verilmelidir. Elektrik dağıtımının devlet eliyle yapılması maruz kaldığımız sorunları hafifletecektir" dedi.

MHP Lideri Bahçeli'nin önerisi, Şanlıurfalıların yıllardır dile getirdikleri elektrik sorunu için bir umut oldu. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum