Yalçınkaya’ya Osmanlı Derneği’nden ziyaret;

Yalçınkaya’ya Osmanlı Derneği’nden ziyaret

Yardım kuruluşu olan Osmanlı Derneği’nin yöneticileri, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret etti....

AKÇAKALE- Osmanlı Dernek Başkanı Orhan Osmanoğlu ve diğer yöneticiler, Başkan Yalçınkaya’yı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Ziyarete dair bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya, Suriye’deki yaraların sarılması için gösterilen çabaya işaret ederek “Akçakale, Ortadoğu’nun hem çıkış hem giriş kapısı. Burası çok önemli bir  coğrafya. Bu coğrafya batının istilası altında. Büyük bir haçlı seferi ile karşı karşıya. Suriye maalesef yerle bir edildi. Burada en büyük emeği ve desteği Türkiye vermektedir. Bu durumdan Akçakale de nasibini aldı. 140 bin mülteci kardeşimiz 11 yıldır Akçakale’de. Biz de canla başla bu yarayı, bu felaketi sarmaya çalışıyoruz. Osmanlı Derneği Başkanı kardeşimiz ve ekibi işin başından beri, her konuda gayret göstermekte, yardımlarını esirgememekte. Biz kendisine, ekibine müteşekkiriz” dedi.

Dernek Başkanı Osmanoğlu ise Başkan Yalçınkaya’nın duyarlılığına teşekkür ederek “Bizim hizmetlerimiz devam edecek. Başkanımız lojistik desteğinde bulundu. Yakacak, battaniye yardımında bulundu. Önümüz Ramazan. Gıdaya ihtiyaç var. Burada her türlü desteği bize verdiler. Keşke bütün sınır bölgesindeki belediye başkanları bu hususta elini uzatsa. Başkanımız çok duyarlı burada. Akçakale’nin bir evladı olarak biliniyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Yalçınkaya, Dernek Başkanı Osmanoğlu’na plaket verdi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum