Elektrik faturaları sonrası Ankara'da olağanüstü toplantı;

Elektrik faturaları sonrası Ankara'da olağanüstü toplantı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik faturalarını ve Isparta'da yaşanan kesinti için, 21 dağıtım şirketinin patron ve yöneticilerini Ankara’da olağanüstü toplantıya çağırdı....

Yılın ilk gününde elektrik faturalarına gelen zammın ardından vatandaşlar yüksek tutarlı gelen faturalardan şikayetçi oluyor. Bir hafta önce Isparta'da da elektrik direklerinden kaynaklı 88 saatlik bir kesinti yaşandı. Son günlerde elektrik konusunda yaşanan gelişmelerin ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez harekete geçti. Bakan Dönmez, 21 elektrik dağıtım şirketinin patron ve yöneticilerini olağanüstü toplantı için Ankara'ya çağırdı.

Bakanlıkta cuma yapılacak toplantıya 21 dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren şirket temsilcilerinin yanı sıra Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) yetkilileri de katılacak.

Görüşmede elektrik tarifeleri ve yeni tarifelerin aboneler üzerine etkisi ile tarife önerilerinin ele alınması bekleniyor.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum