Bahçeli’den iddialara ilişkin açıklama geldi!;

Bahçeli’den iddialara ilişkin açıklama geldi!

MHP lideri Bahçeli, Kızılcahamam Kampı'nın basına kapalı bölümünde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın tekrar aday olamayacağı iddialarının temeli olmadığını belirten Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da sayın Erdoğan'dır" dedi...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam Kampı'nın basına kapalı bölümünde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar aday olamayacağı iddiaları ile ilgili olarak, "Önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır. Bizim cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

"ERDOĞAN'IN ÖNÜNDE HERHANGİ BİR ENGEL BULUNMAMAKTADIR"

"Bizim cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır." diye açıklamada bulunan Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın tekrar aday olamayacağı iddiasının hiçbir temeli yoktur. Erdoğan'ın tekrar aday olmasının önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır" diye konuştu.

Bahçeli, "Cumhurbaşkanı’nın en az üç dönem seçilebilmesi amacıyla gerekli yasal düzenlemenin yapılmasına var gücümüzle çalışır, bunu da başarırız" ifadelerini kullandı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum