Kısas Kültür ve Sanat gecesi büyük ilgi gördü;

Kısas Kültür ve Sanat gecesi büyük ilgi gördü

ŞURKAV tarafın Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen “Kısas Kültür ve Sanat Gecesi”ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi....

ŞANLIURFA- Şehrin tarihi, kültürel, sanatsal ve sosyal değerlerini geliştiren faaliyetler düzenleyen Şanlıurfa İli Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) tarafından “Kısas Kültür ve Sanat Gecesi” organize edildi.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda yapılan etkinlik, İzzet Aran tarafından hazırlanan “Geçmişten Günümüze Kısas” adlı fotoğraf sergisinin açılışıyla başladı.

Salon girişindeki fotoğraf sergisini gezdikten sonra gecenin yapılacağı bölüme geçen vatandaşları, konservatuar mezunu Kısaslı sanatçılar ile Kısas ve Karacaahmet Dergahı Seyit Seyfi Cemevi semah ekiplerinin gösterileri karşıladı.

Çok sayıda sanatçı ve grubun sahne aldığı gecede, Kısaslı aşıklar adına Aşık Celali mahlaslı Kısaslı Aşık Veli Göncü’ye ŞURKAV İkinci Başkanı Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan tarafından teşekkür plaketi verildi.

Geceye, Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, ŞURKAV yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum