Şanlıurfa’da kanlı infaz! 2 kişi can verdi -EK;

Şanlıurfa’da kanlı infaz! 2 kişi can verdi -EK

Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzerinde bir araca yönelik düzenlenen silahlı saldırıda pusuya düşen 2 kişi hayatını kaybetti....

KARAKÖPRÜ- Olay, bu akşam 20.50 sıralarında Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde Hamurkesen Mahallesi yakınlarında yaşandı.

İddiaya göre, plakası ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir araca yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Kim yada kimler tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahlardan çıkan kurşunlar araçtaki iki kişiye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri bir kişinin araç içinde diğerinin de aracın dışında hayatını kaybettiğini belirledi.

İnfaza kurban gidenlerin cansız bedenlerin savcının olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 


KANLI İNFAZIN DETAYLARI

Hayatını kaybeden kişilerden birinin 30 yaşındaki İbrahim K. ve Murat Y. olduğu öğrenildi. Saldırının boyutu da olay yerinden gelen fotoğraflarla ortaya çıktı.Aracın seyir halindeyken saldırıya uğradığı tahmin edilirken, aracın arka ve yan taraflarında çok sayıda kurşun girişi olduğu görüldü.

Gri renkli aracın ise saldırıyı gerçekleştirenlerin kullandığı ve aracı saldırının ardından bırakıp kaçtığı belirtildi.


Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum