Adana'daki cinayet zanlıları Şanlıurfa'da yakalandı;

Adana'daki cinayet zanlıları Şanlıurfa'da yakalandı

Adana’da geçen kasımda akrabalar arasında motosikletin çalınması nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişinin hayatını kaybettiği olaya ilişkin aranan iki zanlı Şanlıurfa’da emniyet ekiplerince düzenlenen başarılı operasyonla yakalandı....

ŞANLIURFA – Adana’nın Yüreğir ilçesinde kasım ayında korkunç bir olay yaşandı. Mehmet Emin Ç. (46) ile oğulları Abdullah Ç. (20) ve Fırat Ç. (18), motosikletlerini çalmakla suçladıkları akrabaları olan Kemal Acar (25) ve ağabeyi Hacı Acar’ın (36) evine gitti.

Burada taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.

Aileyle tartışan baba ve oğulları biri, tabancayla Acar kardeşler ile arkadaşları Cumali Canördek'e ateş açtı. Silahtan çıkan mermiler, 3 kişiye de isabet etti. Baba ile oğulları olay yerinden kaçtı. Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürülen Kemal Acar ve Hacı Acar kardeşler ile arkadaşları Cumali Canördek, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Korkunç olayın ardından cinayet zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıldı.

Zanlıların Şanlıurfa’da olabileceği ihbarını alan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri başarılı bir operasyona gerçekleştirdi. Ekiplerin Eyyübiye ilçesinde yaptığı operasyonda Abdullah Ç. ve Fırat Ç. saklandıkları ikamette yakalandı.

Adana 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından Abdullah Ç. ile Fırat Ç.’nin 3 ayrı kasten öldürme suçundan 3’er kez ağırlaştırılmış müebbet olmak üzere toplam 72’şer yıl hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum