Başkan Aksoy'dan karla mücadele ekibine teşekkür;

Başkan Aksoy'dan karla mücadele ekibine teşekkür

Yoğun kar yağışında merkez ve kırsalda görev yapan personeli ile yemekte bir araya gelen Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy "Görevlerini en iyi şekilde yapan tüm personellerimizi kutluyorum" dedi....

BOZOVA- Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, son zamanlarda bölgede yaşanan kar yağışı dolayısıyla vatandaşların mağduriyet yaşanmaması için gerek ilçe merkezi ve gerekse de kırsalda yoğun şekilde kar temizleme çalışmalarına katılan personellerle bir araya geldi.

Bulduğu her fırsatta belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Aksoy son olarak Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Arslan, İlhan Ziro, Abdusselam Öncü, Belediye Meclis üyesi Feridun Rahmi Kılıç ve kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda personelle buluştu.


"MAĞDURİYETLER ANINDA GİDERİLİYOR"
"Kent merkezinin yanı sıra kırsal tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızın talep ve isteklerine anında cevap veren tüm personellerimize teşekkür ediyorum" diyen Başkan Aksoy personellere şu sözlerle teşekkür etti:

"Tek bir gayeleri hizmet aşkı olan personellerimizin çabası, gayretleri elbette bizleri de memnun etmektedir. Görevlerini en iyi şekilde yapan tüm personellerimizi bir kez daha kutluyorum."

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum