Akçakale’de belediyeden ihtiyaç sahiplerine yardım;

Akçakale’de belediyeden ihtiyaç sahiplerine yardım

Akçakale Belediyesi’nin koordinesinde ilçedeki yardıma muhtaç ailelere Rızık ve Bayrak Hayır Derneği tarafından gıda, soba, kömür ve battaniye yardımı yapıldı.   ...

AKÇAKALE - Rızık ve Bayrak Hayır Derneği tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Akçakale’ye 200 koli gıda, soba, kömür ve battaniye gönderildi. Tüm koliler ve diğer yardım malzemeleri Akçakale Belediyesi ekiplerinin koordinesinde Akçakale İlçe Stadı’nda dağıtıma hazır hale getirildi.

Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş,  Akçakale’de güzel bir güne, güzel bir ana şahitlik ettiklerini vurgulayarak, “Rızık ve Bayrak Hayır Derneği, muhacire ensar olan Akçakale ilçemizde hayır faaliyetlerinde bulunuyorlar. 200 aileye gıda kolisi, yakacak olarak kömür ve battaniye yardımında bulunulacak. Katkılarından dolayı derneğe teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

Bayrak ve Rızık Derneği yetkilileri ise, Suriyeli muhtaç ailelere yardım eli uzattıklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, bu konuda kendilerine yardımcı olan Akçakale Belediye Başkanlığına teşekkür etti. 

Kamyonetlere yüklenen yardım malzemeleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum