Ceylanpınar'da korucu alımı tartışma konusu oldu;

Ceylanpınar'da korucu alımı tartışma konusu oldu

Ceylanpınar’da bazı köylere alınacak güvenlik korucularının mevcut belediye başkanının köyünde yaşayan akrabalarından oluşacağı iddiaları gündeme gelmişti. Alınan korucuların belediye başkanının akrabalarının yaşadığı köylerden olduğu, terör endişesi veya...

Geçtiğimiz günlerde CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından bazı köylere güvenlik korucusu alımı yapılacağını, alınacakların mevcut Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun köyünde yaşayan akrabalarından oluşacağına dair bir iddiada bulunmuştu.

Kısa bir süre önce DEVA Partisi Ceylanpınar İlçe Başkanlığı sosyal medya hesabından alınan güvenlik korucularının listesini yayınladı.

Yayınlanan listede Tanal’ın iddialarının gerçek olduğu, alınan şahısların Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun akrabalarının yaşadığı köylerden olduğu, bu köylerin terör endişesi veya tehdidinin olmadığı yerler olduğu ortaya çıktı.

Başkan Soylu, kısa bir zaman önce de kendi akrabalarının yaşadığı köye belediye imkanlarıyla şose ve mıcır yol yaptığı iddialarıyla gündeme geldikten sonra açıklama yapmış, iddiaları yalanlamak yerine CHP’li belediyeleri hedef gösterip “önce kendilerine baksınlar” türünden açıklama yapmıştı.

Alınan güvenlik korucularının Başkan Soylu’nun akrabalarının yaşadığı kırsal mahallelerde olmasının ortaya çıkmasından sonra Soylu’nun nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından bu kez de " Şanlıurfa Ceylanpınar'da korucu alım listesi açıklandı. Yorumun nedir AKP'li Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu?" paylaşımında bulundu.

Vatandaşlar, göreve geldiği günden bu yana hakkında birçok iddia ortaya çıkan Soylu’ya ilişkin ne AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nın ne de Büyükşehir Belediye yönetiminin açıklama yamasını eleştirdi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum