Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun yolsuzluk iddialarına yanıt;

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun yolsuzluk iddialarına yanıt

Bürokraside bir deprem yaşandığını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendilerine yolsuzluk belgeleri "yağdığını" söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun iddialarına Trabzon’dan yanıt verdi....

Gazeteci Ruşen Çakır'ın sorularını cevaplayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bürokratlara usulsüz işlemlere imza atmama çağrısının olumlu karşılandığını ifade etti ve "Bize yağmur gibi belge yağmaya başladı. Biz bu belgeleri tabii hemen kamuoyuyla paylaşmıyoruz" dedi.

Belgeleri araştırmaları gerektiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Ben aslında o çağrıda bürokratların direnmelerinin devlet için ne kadar önemli olduğunu ifade etmeye çalıştım. Bizim milletvekillerimiz önümüzdeki süreçte bu belgeleri parça parça kamuoyuyla paylaşacak. Belki bazılarını TBMM Genel Kurulu’na taşıyacağız, tutanaklara da geçmeli bunlar" diye konuştu.

ERDOĞAN TRABZON'DAN YANIT VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da katıldığı toplu açılış töreninde Kemal Kılıçdaroğlu’nun birkaç gündür dile getirdiği iddialarını hedef aldı.

Kılıçdaroğlu'nun yolsuzlukla ilgili ileri sürdükleri için Erdoğan, "Geçen akşam yine çıkmış benim televizyon programım var. Aynı saatte o da kendi özelinden açıklama yapıyor. Bir ihale yapmışız, bu ihalede de 5’li çete diyor müteahhit firmalara. Bu firmalara 3 kat fazlasına verdiğimizi söylüyor. Ben ihalelere imza atmam. Bay Kemal yalancılığını ispat etti" dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum