Siverek’te 50 araçla sahadalar;

Siverek’te 50 araçla sahadalar

Siverek Belediyesi, merkez ve kırsalda 50 araç ve 200 personelle kar nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sorunlara karşı çalışmalarını sürdürüyor....

SİVEREK -Fen İşleri, Kırsal Hizmetler, Çevre Koruma ve Kontrol ile Temizlik İşleri Müdürlüğü kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahaya inerek başlattığı çalışmalarını devam ettiriyor.

Vatandaşlardan gelen çağrılara cevap veren Siverek Belediyesi, yaklaşık 50 araç ve 200 personelle sahada aktif olarak çalışma yürütüyor.

Kar nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşların yardımına da koşan ekipler, iş makinaları yardımıyla araçları kurtararak sağlık ekiplerini hastalara ulaştırdı.

İlçe merkezindeki ana ve ara arterlerde tuzlama çalışması yapan karla mücadele ekipleri, trafik ve yaya güvenliği için yoğun bir çaba gösteriyor.

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kenan Karahan, sokak hayvanlarına yönelik hummalı bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Son dönemlerde pek de alışık olmadığımız bir yağışla karşılaştık. Kent merkezinde sokak ve sahipsiz hayvanlarına yönelik yoğun bir şekilde yemleme yaptık. Kırsalda ise yoğun kar nedeniyle yem bulmakta güçlük çeken hayvanları toplayarak barınağa getirdik” ifadesini kullandı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum