Şanlıurfa’nın başarılı doktoru gidiyor;

Şanlıurfa’nın başarılı doktoru gidiyor

Şanlıurfa'da başarılı ve sevilen doktorlardan Ortopedi Uzmanı Başhekim Yardımcısı Ali Levent yıllardır görev yaptığı kente “Güzel şehrin güzel insanları sizi asla unutmayacağım” sözleriyle veda etti....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa sağlıkta bir kan kaybı daha yaşadı.

 Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Ortopedi ve Travmatoloji Doktoru Öğretim Üyesi Ali Levent, artık yurtdışında görev yapacak.

 Yıllardır pek çok hastanın tedavisini sağlayan, başarılı ameliyatlar ile kentin sağlıktaki başarılarına artı sağlayan Dr. Levent, aldığı kararın ardından duygusal bir mesajla kente veda etti.

 



“GÜZEL ŞEHRİN GÜZEL İNSANLARI SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIM”

Dr. Levent yaptığı paylaşımda, “10 yılı aşkın süredir Urfa’dayım. Çok güzel dostluklar ve anılar biriktirdim. Binlerce ameliyat yaptım. Hastalarımın çoğuyla adeta geniş bir aile olduk. Beraber güldük, beraber ağladık. Hep hastalarım için en iyisini yapmak istedim. Belki Adana’da doğdum ama Urfalı da olduk sayılır. Meslek hayatımı yurt dışında devam edeceğim. Güzel şehrin güzel insanları sizi asla unutmayacağım. Ben Urfa’da Ali Levent oldum, yine yolumuzun kesişmesi dileğiyle… Hakkınızı helal edin” ifadelerini kullandı.

 BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum