Onlarca insan yolda acil yardım bekliyor -EK;

Onlarca insan yolda acil yardım bekliyor -EK

Şanlıurfa-Gaziantep yolunda kar nedeniyle yaşanan kaza sonrası yol ulaşıma kapandı. Sürücüler yardım ekibi için yetkililere seslenirken şanslı olan bir grup sürücü yakınlardaki petrol ofisine ulaşıp yiyecek içecek almaya çalıştı....

GAZİANTEP- Şanlıurfa-Gaziantep arasında görülen yoğun kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Suruç-Birecik ve Gaziantep yolunda kar nedeniyle peş peşe kazalar yaşandı. Kazalar nedeniyle ulaşımda aksamalar olurken yoğun kar yağışı da trafiği adeta kilitledi. Onlarca araç yollarda mahsur kaldı.

Gaziantep girişinde de yaşanan kaza nedeniyle yola devam edemeyen sürücüler saatlerdir yetkililere yardım çağrısında bulunuyorlar ancak henüz bölgeye bir ekibin gitmediği belirtildi. 

İlerleyen saatlerde kar yağışının yoğunlaşması beklenirken sürücüler daha fazla mağdur olmamak için yolların ulaşıma açılması istedi. 


SICAKLIK DÜŞÜYOR, AÇLIK VE SUSUZLUK BAŞLADI

Petrol ofisine yakın olan daha şanslı sürücüler yiyecek içecek için adeta markete akın etti. Kimi stok yaptı, kimi bulduğunu almak zorunda kaldı.

Düşen hava sıcaklığı karşısında bazı sürücüler yakıt tedarikleri olmadığı için donma endişesi ile karşı karşıya iken, özellikle çocuklu aileler de açlıkla mücadele ettiklerini belirtti. 

Otobüslerdeki yolcuların da durumları iç açıcı değil. Özellikle hasta olan yolcular bir an önce evlerine varmak istiyor. 

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum