Halfeti’ye olimpik havuz kazandırılıyor;

Halfeti’ye olimpik havuz kazandırılıyor

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçeye kazandırılması çalışmaları süren yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin kazı temel çalışmalarını yerinde inceledi....

HALFETİ –Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçeye kazandırılacak yarı olimpik yüzme havuzu ve gençlik merkezinin yapım çalışmalarını alanda inceledi.

İncelemelerinin ardından açıklama yapan Başkan Albayrak, hem istihdam hem de gençlerin sportif faaliyetlerini yürütmesi için bu tarz alanları ilçeye kazandırmaya devam edeceklerini ifade etti.

Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

“İnşallah 6 ay sonra hem gençlerimiz için hem de ilçemiz için 25 metre uluslararası standartları olan yarı olimpik yüzme havuzunu ve gençlik merkezini ilçemize kazandırmış olacağız. Biz Halfeti Belediyesi olarak hem istihdam alanında hem de gençlerimizin sportif faaliyetlerini yürütmesi için bu tarz alanları ilçemize kazandırarak var gücümüzle hemşerilerimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bu yatırımın ilçemize kazandırılması noktasında 8 milyon TL hibeyi ilçe belediyemize tahsis eden Spor Toto Teşkilat Başkanımıza, Gençlik Spor Bakanlığımıza şükranlarımı arz ediyorum. İlçemiz için şimdiden hayırlı olsun”.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum