Sağlık tesisinin temeli atıldı;

Sağlık tesisinin temeli atıldı

Karaköprü’de 9 birimlik aile sağlığı merkezi ile 112 komuta merkezinin içinde bulunacağı sağlık tesisinin temel atma töreni gerçekleşti....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 9 birimlik aile sağlığı merkezi ile 112 komuta merkezinin içinde bulunduğu sağlık tesisinin inşasını yurt dışında yaşayan Şanlıurfalı hayırsever Mahmut Öncel üstleniyor.

Tesisin temel atma törenine Öncel ailesinin yanı sıra Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, İl Sağlık Müdürlüğü hizmet başkanları ve vatandaşlar katıldı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm törende yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün arsasını Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi’nin çabalarıyla İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsisi ile hayırsever Mahmut Öncel de inşaatını yaparak altı ayda inşaatını tamamlayarak hizmete sunmayı planladığımız 9 birimlik aile sağlık merkezi ile 112 komuta merkezinin temelini attık. Sağlık konusunda çok duyarlı bir millet olmanın gururunu taşıyoruz. Şanlıurfa Karaköprüde içerisinde 9 birimlik aile sağlık merkezi ile 112 komuta merkezi olan 2000 metrekarelik alanda 1500 metrekare kapalı alanı olan bir sağlık tesisi kazandırıyor. Bu tesisin yapımı ile Karaköprü’de 7/24 hizmet veren Çocuk Polikliniklerinin yer açısından genişlemesi rahatlaması için, bu sağlık tesisi önem arz edecektir”.


BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum