Şanlıurfaspor aradığı forveti buldu;

Şanlıurfaspor aradığı forveti buldu

Şanlıurfaspor, Tarsus İdman Yurdu'ndan forvet oyuncusu Sinan Kurumuş’u kadrosuna kattı. Sarı yeşilli ekibin yeni golcüsü sosyal medya hesabından Şanlıurfaspor’u etiketleyerek "Hazırsanız başlıyoruz" paylaşımında bulundu....

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor, transfer çalışmaları kapsamında, ilk yarıda Tarsus İdman Yurdu'nda forma giyen Sinan Kurumuş ile anlaşmaya vardı. Şanlıurfaspor, Kurumuş için 500 bin TL bonservis bedeli ödeyecek. Sarı yeşilli ekip, yine aynı takımdan forvet oyuncusu Hüseyin Çolak ile de prensipte anlaştı.

Şanlıurfaspor’un birkaç gün içersinde Tarsus İdman Yurdu'nun forvet oyuncuları Hüseyin Çolak ve Sinan Kurumuş'la yaptığı anlaşmayı resmiyete dökmesi bekleniyor.

Henüz imzalar atılmasa da Sinan Kurumuş'tan Urfaspor taraftarlarına mesaj geldi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Sinan Kurumuş, şu ifadeleri kullandı:

"İnanılmaz heyecanlıyım ve çok güzel hissediyorum. Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Laik olmak için her şeyimi yapacağım. Taraftarımızın önüne çıkmayı dört gözle bekliyorum."

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz günlerde Kocaelispor’dan Dilaver Güçlü ile anlaşmıştı. Diyarbekirspor’dan da stoper Fırat Arıkan, Giresunspor’dan kaleci Tolgahan Acar’la mukavele imzalamış, orta saha oyuncusu Mustafa Durak ve Stoper Çağlar Birinci’yi geri çağırmıştı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum