AK Parti'nin ikinci isminden Urfa'da fındık göndermesi!;

AK Parti'nin ikinci isminden Urfa'da fındık göndermesi!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, gelir gelmez yaptığı açıklamada muhalefete fındık üzerinden göndermelerde bulundu....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'fındık' gafı AK Parti cephesinde gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. 

CHP Lideri Kılıdaroğlu geldiği Şanlıurfa'da 'fıstık diyarı' yerine 'fındık diyarı' gafında bulununca iktidarın da eleştiri başlığı bu oldu. Üzerinden haftalar geçmesine rağmen gaf hala muhalefete karşı gönderme olarak kullanılırken son olarak AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da fındık eleştirisinde bulundu.


KURTULMUŞ: ŞANLIURFA KOŞARAK GELDİĞİMİZ ŞEHİRLERDEN


Bu akşam beraberinde Giresunlu İstanbul Milletvekili AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı Hasan Turan ile Şanlıurfa'ya gelen AK Partili Kurtulmuş, katılacağı canlı yayın öncesi açıklamalar yaptı. Şanlıurfa'nın manevi atmosferine dikkat çeken Kurtulmuş "Şanlıurfa bizim için çok önemli şehirlerimizden biri. Koşarak geldiğimiz, giderken de mahzun ayrıldığımız şehirlerimizden birisi. Büyük bir maneviyat. Şehre girer girmez hemen insanı kapsıyor, kuşatıyor. Bu gelişimizin de inşallah bereketli, hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.


FINDIK GÖNDERMESİ

Konuşmasının devamında Başkanvekili Yardımcısı Turan'ın fındık diyarından bahsettiğini dile getirerek "Hasan bey de herhalde fındığı Urfa'ya bırakmamak için sahip çıkma için buraya geldi" ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş konuşmasının ardından Şanlıurfa'dan özel yayınla 25 yerel televizyon kanalı tarafından canlı olarak ekranlara gelen "Anadolu Soruyor" programına katıldı.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum