Eğitim-Bir-Sen’den, Bakan Özer’in müdürleri fırçalamasına tepki;

Eğitim-Bir-Sen’den, Bakan Özer’in müdürleri fırçalamasına tepki

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Urfa ziyaretinde eğitimcilere gösterdiği tavrı eleştirdi....

Memurlar Sendikası Konfederasyonu (Memur-Sen) ve Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Şanlıurfa İl Temsilcisi İbrahim Coşkun, Bakan Özer’in sarf ettiği sözlerin ve söylenme şeklinin eğitim camiasında onarılması güç yara açtığını kaydetti. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yapan Coşkun, eğitim camiasının tamamının geceyi moral bozukluğuyla geçirdiğini dile getirdi.

Coşkun, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"İlimizde bir okulu ziyareti sırasında Bakan Mahmut Özer’in öğrencilerin huzurunda eğitim yöneticilerine sarf ettiği sözler ve bu sözlerin söylenme şekli eğitim camiasında onarılması güç bir yara açmıştır. T. Eğitime bağlı okullara ödenek aktarılmadığını en iyi Bakan biliyor olmalı.

Güvenlik gör. olmayan, hizmetli sıkıntısı çeken, öğretmen açığı ve öğrenci sayısının fazlalığı gibi sıkıntılara rağmen özveriyle çalışan eğitim neferlerine ancak teşekkür edilebilir. Görevli eğitim çalışanlarının tümü bu geceyi moral bozukluğuyla geçiriyor. Bu tavır olmadı, yakışmadı".


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum