Büyükşehir'in tanıtım filmine muhalefetten eleştiri;

Büyükşehir'in tanıtım filmine muhalefetten eleştiri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yolların kalitesini göstermek için hazırladığı tanıtım filme Şanlıurfa DEVA Partisi'nden kısa filmle eleştiri geldi. Eleştiri gülümsetirken videonun sonunda DEVA Partisi İl Başkanı'nın da vatandaşlara bir çağrısı oldu....

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'da muhalefet olarak etkin bir siyaset izlemek için çalışmalar yürüten Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) temsilcileri bu kez Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirdi.

Büyükşehir, yolların kalitesini göstermek için bir tanıtım filmi hazırlandı. Filmin konusunu ise bir kamyon arkasında sarsılmadan çorbasını içen bir genç oluşturdu. Filmde "Tabiki de yemek yenilecek yer burası değil, hani olur da bir gün böyle bir durumda olursanız çorbanız dökülmüyor. Bilin istedik" ifadelerine yer verildi.

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Çalışmaları platformu da aynı konuyu baz alarak kamyon arkasında çorba içmeye çalışan bir vatandaşı görüntüledi. Vatandaşın köstebek yuvası yollardan çorbayı içmesi mümkün olmadı. Urfa müziği ile birleştirilen görüntü gülümsetirken DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz'den de vatandaşlara bir çağrı geldi.

Başkan Tüysüz "Çorbayı dökmeden içmek nasip olmadı. Çorbayı dökmeden içmenin garantisi yok ancak böbrek taşlarınızı bu yollarda düşüreceğinizin garantisi var. Siz siz olun çorbanızı evinizde için" dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum