Karaköprü’de tekvando gösterisi;

Karaköprü’de tekvando gösterisi

Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen tekvando kursunda eğitim gören öğrencilerle spor etkinliği düzenlendi....

KARAKÖPRÜ- Karaköprü Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Doğukent Mahallesindeki Spor Kompleksinde gerçekleştirilen tekvando kursunda eğitim gören öğrencilerin hünerlerini sergilemesi için gösteri düzenledi. Programda jonglör gösterisi ve çeşitli spor etkinlikleri de gerçekleştirildi.

Doğukent Mahallesindeki Spor Kompleksinde gerçekleştirilen etkinliğe, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uludağ ve Mustafa Aslan da katılırken, kursiyer çocukların aileleri ve çok sayıda öğrenci gösteriyi izledi.

Etkinlikte jonglör gösterisi çocukların büyük ilgisini çekerken, daha sonra Karaköprü Belediyesinin açtığı tekvando kursunda eğitim gören çocuklar antrenörleri eşliğinde tekvando gösterisi yaptı.

Tekvando kurs eğitmeni Müslüm Ataşlar, 8-13 yaş arası çocuklarla güzel bir tekvando eğitimi geçirdiklerini ve bunu böyle bir gösteriyle sunmak istediklerini dile getirdi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum