Pandemi ve ekonomik kriz sevgilerini durduramadı! Binlerce kişi evlendi;

Pandemi ve ekonomik kriz sevgilerini durduramadı! Binlerce kişi evlendi

Haliliye Belediyesi Evlendirme Dairesi, 2021 yılında toplamda 4 bin 72 çiftin nikahını kıyarak Şanlıurfa’da en fazla nikah kıyan belediye oldu....

HALİLİYE – Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 2021 yılında aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu toplam 4 bin 72 çift dünya evine girdi. Bu rakamla Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa’da en çok nikah kıyan belediye oldu.

Haliliye Belediyesi Evlendirme Memuru Muazzez Hanım İşçi, 2021 yılında 4 bin 72 nikah kıydıklarını söyledi. Bu rakamla bir rekor gerçekleştirdikleri bilgisini veren İşçi, “Haliliye Belediyesi olarak2021 yılında toplam 4 bin 72 adet nikah kıydık. Bu başarıyı Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın gönül belediyeciliği anlayışından canla, başla yola çıkarak, onun azmi, kararlığı ve çalışkanlığını örnek alarak başardık. Haliliye Belediyesi bu yıl da rekora imza attı” diye konuştu.

“YÜZLERCE YABANCI UYRUKLU ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ”

Engelli vatandaşların da evlerine giderek nikah kıydıklarını belirten İşçi, yabancı uyruklu 558 çiftin nikahlarını kıydıklarını kaydetti. İşçi, şunları söyledi:

“Engelli vatandaşlarımızın hayatından bütün engelleri Haliliye Belediyesi olarak kaldırıyoruz. Eğer buraya gelemeyecek durumdalar ise buradan arkadaşlarımız başvurularını almaya gidiyor daha sonra bizler de nikah memurları olarak vatandaşlarımızın evlerine gidip nikahlarını kıyıyoruz.”

“DERTLERİNE ORTAK OLACAĞIZ”

Muazzez Hanım İşçi, her anlamda çiftlerin dertlerine ortak olduklarını ifade ederek, “Yeni yılda da bütün vatandaşlarımızın dertlerine ortak olmak için Haliliye Belediyesi olarak buradayız” dedi.

BİHA






Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum