İki ilçeye 30 milyon Euro’luk hibe;

İki ilçeye 30 milyon Euro’luk hibe

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kente kazandırdığı hibe ve kredilerle merkez ve tüm kırsal ilçelere hizmet götürüyor....

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün ilçelerin altyapılarının tamamlanması noktasında kalıcı çözümler üretilmesi için talimat verdiği projeler uluslararası alanlarda hibeler alarak ilçelerde hizmete dönüşüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalarını teknolojinin imkanlarını kullanarak planlı bir şekilde sürdürüyor.

“Altyapı sorununa 100 yıllık çözümler” hedefi ile yola çıkan Büyükşehir Belediyesi, içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hat çalışmalarının yanında önemli projelere de imza atarak Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini yükseltiyor.

Bu kapsamda FRIT hibe fonu kapsamında 30 Milyon euro (375 Milyon TL) Suruç ve Birecik ilçelerinde yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hattı altyapı sorununa kalıcı çözüm olacak şekilde projelendirilip, ihale aşaması da tamamlanan kanalizasyon ve yağmur suyu şebeke hat projesi çalışmaları startını vermek için hazırlıklar yapılıyor.

BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum