AK Parti’nin 10 il belediyesi diken üstünde!  ;

AK Parti’nin 10 il belediyesi diken üstünde!  

AK Partili il ve ilçe belediye başkanları 22-24 Aralık'ta Kızılcahamam'da kampa girecek. Belediyelerin karnelerinin masaya yatırılacağı kampta 10 il belediyesi diken üstünde…  ...

ANKARA - AK Parti'nin 22-24 Aralık tarihlerinde Antalya'da planladığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Ankara Kızılcahamam'a alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı toplantıya 804 belediye başkanı katılacak. Kamp üç gün sürecek. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Partili belediyelerin çalışmaları ve belediyecilik vizyonu değerlendirilecek. 2023'ün yol haritası değerlendirilecek, şehirlerdeki projeler ele alınacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanları ile görüşecek, taleplerini dinleyecek.  


10 İL BELEDİYESİNE YAPTIRIM OLACAK MI?  

AK Partili belediyelerin karnelerinin masaya yatırılacağı kampta 10 il belediyesi diken üstünde. Son Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında bu 10 il belediyesinin gündeme geldiği öğrenildi. Bu söz konusu belediyeler için herhangi bir yaptırımın olup olmayacağı kamp sonunda belli olacak. 10 il belediyesinin hangileri olduğu merak ediliyor. Bu belediyelerin arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olup olmadığı bilinmiyor.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum