Akçakale Belediyespor namağlup! 6'da 6;

Akçakale Belediyespor namağlup! 6'da 6

Şanlıurfa Süper Amatör Lig ekiplerinden Akçakale Belediyespor ligin 6'ncı haftasında galibiyet serisini bozmadı ve rakibi Karaköprüspor'u 5-0 yenerek ligde 6'da 6 yaptı....

AKÇAKALE- Şanlıurfa Süper Amatör Lig 6'ncı haftada karşı karşıya gelen Akçakale Belediyesor-Karaköprüspor da gülen taraf Akçakale temsilcisi oldu.

Teknik Direktörler İsmail Buz ve Mehmet Koç yönetimindeki Akçakale Belediyespor deplasmanda karşılaştığı rakibini 5-0 mağlup etti. Bu skor ile Akçakale Belediyespor ligde 6'da 6 yapmış oldu ve şampiyonluk hedefine namağlup ilerlemeye devam ediyor. 

Takımı tebrik eden Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya "6'da 6 galibiyet serisini sürdüren takımımızı tebrik ediyor, ligde mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Akçakale Belediyespor Başkanı Hasan Gök ise takımın ilk kez böylesi bir atağa geçtiğini bunun da verilen destek sayesinde olduğunu belirterek "Belediye Başkanımız Mehmet Yalçınkaya'ya vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Gerek maçlara gelerek gerek telefonlar aracılığı ile sürekli bizlerin yanında. Takımımız inşallah ligde şampiyon olacak. Spordaki başarımız Başkan Yalçınkaya farkıyla ilçeye büyük katkı sağlayacaktır. İnanıyoruz, Akçakale'ye yakışan şampiyonluğu kazandıracağız" dedi.

AJANS URFA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum