Kaytan: “Hizmet adına önemli çalışmalar yapıldı”;

Kaytan: “Hizmet adına önemli çalışmalar yapıldı”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 yılındaki son toplantısı yapıldı. Başkan Vekili Ahmet Kaytan 2021 yılı meclis çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu....

ŞANLIURFA -Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2021 Yılı Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısının dördüncü birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.


“HİZMET ADINA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Yılın son toplantısının ardından Başkan Vekili Kaytan, 2021 yılı meclis çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaytan, 2022 yılının barış, huzur ve muhabbetin olduğu bir yıl olmasını diledi.


Kaytan, şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediye Meclisimizin 2021 yılının son toplantısını gerçekleştirdik. Hemşehrilerimize daha iyi hizmet adına çok ciddi çalışmalara imza atıldı. Meclis toplantılarında önemli yetkiler verildi. Ben Büyükşehir Meclisi adına bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Tabii meclis çalışmalarını halka ulaştırma noktasında meclisimizi takip eden basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Tüm sıkıntılara rağmen 2021 yılında meclis çalışmalarına katılım sunan arkadaşlarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.  2022 yılının sıkıntıların atlatıldığı, huzur ve refahın hakim olduğu, krizlerin atlatıldığı, muhabbet ortamının oluştuğu bir şehir ve bir ülke temennisinde bulunuyorum”.

BİHA




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum