Başkan Beyazgül, üniversiteli öğrencilerle buluştu;

Başkan Beyazgül, üniversiteli öğrencilerle buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül, Harran Üniversitesi Bilim ve İnovasyon Kulübü ile Gastronomi Kulübü iş birliğinde ‘Yerel Kalkınmada Gençlerin Rolü’ söyleşisine katıldı....

ŞANLIURFA- Harran Üniversitesi Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Tahir Güllüoğlu, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Denek, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ragıp Terzi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Başkan Beyazgül, etkinlikte öğrencilerin yaptığı sokak lezzetleri ikramlarının tadına baktı.

Beyazgül etkinlikteki sunumunda, “Gençler, ülkemiz ve şehrimiz sizinle daha da güçlü olacaktır. Bilişim konusu dünyayı değiştiren insanları değiştiren bir konudur. Gençliğin elindeki gücümüzü kullanmamız gerekir. Teknoloji kavramlarını hep gündemde tutup, gençlerin teknolojiyi kullanmasına imkanlar sağlamalıyız. Genç fikirler, genç düşünceler bizim gayretimize ayrı bir şevk katıyor. Hiçbir mazeret, başarının önünde engel değildir” ifadesini kullandı.

Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Güllüoğlu da etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.


BİHA



Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum