Kızılay, yetim ve öksüzlere el uzatacak;

Kızılay, yetim ve öksüzlere el uzatacak

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kılavuz Kaptan Türkiye Yetim Programı ile ülkedeki yetim ve öksüzlere el uzatacaklarını söyledi....

ŞANLIURFA - Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Şanlıurfa’daki Kızılay teşkilatıyla bir araya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada konuşan Kınık, ülke genelindeki tüm Kızılay teşkilatlarıyla değerlendirme toplantıları yaptıklarını vurguladı.

Kınık, Kızılay olarak 153 yıldır insani yardım, afet ve toplum sağlığında faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, her yıl yaklaşık 3 milyon ünite kan bağışına katkı sunduklarını kaydetti. Kınık, ayrıca yurt içinde ve dışında da yaptıkları birçok yardım faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

“KILAVUZ KAPTAN TÜRKİYE YETİM PROGRAMI AÇILIYOR”

Eğitime de yeni projeler üreterek destek sağladıklarını ifade eden Kınık, şunları dile getirdi:

“Eğitime nitelikli destek için öğrenci burslarımızla yatılı bölge okullarında okuyan vatandaşlarımızın yavrularına çok boyutlu kırtasiye desteklerimiz şu anda devam ediyor. Çok yakında açacağımız Kılavuz Kaptan Türkiye Yetim Programı, Türkiye’de çok büyük çaplı ekonomik ve sosyal destek programı ilan edilecek. Bu programla Türkiye’deki yetimlerimize ve öksüzlerimize Kızılay olarak şubelerimizle, destekçilerimizle el uzatacağız.”

BİHA




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum