Kılıçdaroğlu ziyaretinde yer almıştı... Urfalı isme soruşturma;

Kılıçdaroğlu ziyaretinde yer almıştı... Urfalı isme soruşturma

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa ziyareti sırasında kendisine eşlik eden partililerden Siverekli Adalet Bodur, Urfa'da "Terör sevici ve polis düşmanı" olarak hakkında soruşturma açıldığını belirterek duruma isyan etti....

ŞANLIURFA- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Urfa ziyaretinin yankıları hala sürüyor.

Kılıçdaroğlu'nun Şanlıurfa'da Şenyaşar ailesine ziyareti, ücretsiz elektrik vaadi ve yaptığı fındık gafı ülke gündemini belirleyen konular oldu ve günlerce konuşuldu. CHP Lideri perşembe günü geldiği Urfa'dan cuma günü ayrıldı ancak bugün bile ziyareti hala gündemde yer almaya devam ediyor. Çünkü heyetinde yer alan isimlerden biri soruşturmanın öznesi oldu.

İstanbul'da yaşayan Siverekli ve CHP'li Adalet Bodur, CHP liderinin ziyareti sırasında kendisine eşlik eden isimlerden biriydi. Bodur, bugün kendisi hakkında Şanlıurfa'dan 4 kişinin "Terör sevici, polis düşmanı" olduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Duruma tepki gösteren Bodur, "Düşünün benim gibi sade biri için, AKP Urfa dan 4 kişi gece yarısı savcıya gidiyorlar. Benim için 'terör sevici, polis düşmanı' diye şikayet ediyorlar. Savcıda anında kabul edip bana soruşturma açıyor. Perşembe günü mahkemem var. Vah ki ne vah ? Hayatım da bu yaşıma geldim. İlk defa emniyette ifade verdim. Şimdi hakim karşısına çıkacağım. Allah’a havale ediyorum" dedi.

BİHA


Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum