Şanlıurfa İHH’dan İnsan Hakları Günü’nde anlamlı yardım;

Şanlıurfa İHH’dan İnsan Hakları Günü’nde anlamlı yardım

Şanlıurfa İHH, Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine giysi ve ayakkabından oluşan 2 tır yardım gönderdi...

ŞANLIURFA - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Şubesi, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine 2 tır giyim ve ayakkabının da aralarında bulunduğu malzeme gönderdi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet Atila, yaptığı açıklamada, vakıf olarak bugüne kadar milletin destekleriyle milyonlarca kişiye yardım ulaştırdıklarını ve ulaştırmaya devam ettiklerini vurguladı. Böylesine anlamı bir günde de Telabyad ve Rasulayn bölgelerine iki tır dolusu yardım gönderdiklerini belirten Atila, şunları söyledi:

“Maalesef insan haklarının ayaklar altına alındığı bir dünyada yaşıyoruz. Özellikle bizim yakın coğrafyamızda 11 yıldan beri süren Suriye savaşından dolayı yaklaşık 600 bin insan vefat etti. Milyonlarca insan yerinden yurdundan oldu. O günden beri biz İHH olarak hem bu tarafa geçen hem de Suriye içinde yer değiştirmiş muhacir kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya devam ediyoruz. Bugün de Şanlıurfa’da 2 tırımızı yükledik.”

Atila, bu yardımlarla muhtaç insanların bu kışı bir nebze olsun rahat atlatacaklarını sözlerine ekledi.

BİHA




Kaynak:

İlgili Konular :
İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum